Χρόνος Παράδοσης

Απαρτιζόμαστε από πωλητές οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με το χειροποίητο είδος όπου ο καθένας επιλέγει τους δικούς τρόπους αποστολής και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, επομένως κάθε αποστολή είναι ξεχωριστή. 

Ο χρόνος που χρειάζεται να παραδοθεί το προϊόν στην πόρτα σου είθεισται να αναγράφετε από τον πωλητή για κάθε προϊόν. Μερικές φορές ίσως χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος για τον δημιουργό να φτιάξει το αγαπημένο σου προϊόν.

Αν παρ' όλα αυτά ανυσηχείς για την παραγγελία σου, μπορείς να επικοινωνήσεις στο [email protected] ώστε να σε εξυπηρέτησουμε ως ενδιάμεσοι με τον πωλητή.

Μέθοδοι Πληρωμής

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ:

Στο heraki.gr ο κάθε πωλητής ορίζει τους όρους συναλλαγής του και οι συνηθέστεροι είναι 

  • Μέσω αντικαταβολής: Πληρώνεις τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παράδοση της παραγγελίας σου στον χώρο σου. Να θυμάσαι πως συνήθως οι αντικαταβολές έχουνε μια μικρή οικονομική επιβάρυνση εκτός εάν ο πωλητής έχει επιλέξει να διαθέσει το προϊόν με δωρεάν μεταφορικά.
  • Μέσω Paypal / Visa Paypal: Το paypal είναι μια πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας επιτρέπονται οι πληρωμές ηλεκτρονικά και οι μεταφορές χρημάτων μέσω διαδικτύου. Αν δεν έχεις λογαριασμό paypal δες εδω Εφόσον έχεις ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό paypal συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία και η μεταφορά των χρημάτων γίνεται άμεσα. Στη συνέχεια λαμβάνεις ενημερωτικό email για την παραγγελίας σου.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ

Στο heraki.gr έχεις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής ώστε να αποκτήσεις το ετήσιο πακέτο συνδρομής που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου, τα ετήσια πακέτα εμφανίζονται στην δωρεάν εγγραφή σας.

  • Κατάθεση στην τράπεζα: Με το που επιλέξεις το πακέτο συνδρομής που επιθυμείς καταθέτεις το ποσό χρέωσης σε έναν από τους λογαρισμούς του heraki.gr. Με την πραγματοποίηση της κατάθεσης λαμβάνεις επιβεβαιωτικό email από εμάς καθώς και την απόδειξή σου. Μην ξεχάσεις ως αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρεις το email με το οποίο πραγματοποίησες την εγγραφή σου.
  • Μέσω Paypal: Αφού επιλέξεις το πακέτο συνδρομής που επιθυμείς και εφόσον έχεις ήδη δημιουργήσει έναν paypal λογαριασμό μπορείς να προβείς στην αγορά του με online πληρωμή. Εμείς θα σου στείλουμε ηλεκτρονικά την απόδειξη σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό paypal κάνε κλικ εδώ.
 
Αγοράστε
μοναδικά χειροποίητα προϊόντα στο heraki.gr
 
Πουλήστε
τις δικές σας δημιουργίες μέσα από το heraki.gr
 
Γίνετε μέλος
και κράτα επαφή με τους αγαπημένους σου πωλητές
 
Μοιραστείτε το
heraki στο δικό σας κοινωνικό δίκτυο
 
Copyright 2018 by Quest | developed by Exploria.gr
ranktrackr.net