Διαβάστε στο Heraki.gr

Heraki Blogs

Είμαι χειροτέχνης: Ο πονοκέφαλος των εικόνων στα social media

Δημοσιεύτηκε στις Νοε 02, 2015 από . Κατηγορίες: Συμβουλές

Μας ρωτάτε συνεχώς πως μπορείτε να κάνετε τα κοινωνικά δίκτυα (social media) που χρησιμοποιείτε  ελκυστικότερα. Σίγουρα υπάρχουνε  πολλά που πρέπει να γίνουνε, σήμερα όμως θα εστιάσουμε στις εικόνες που ανεβάζεις και αυτό γιατί αυτές αποτελούν το βασικότερο περιεχόμενο των social media.

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ανεβάσεις μια φωτογραφία και στο τελικό αποτέλεσμα να είναι αλλοιωμένη ή παραμορφωμένη συγκριτικά με την αρχική της μορφή? Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις φροντίσει οι εικόνες σου να έχουν τις σωστές διαστάσεις που ορίζει το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείς. Το αποτέλεσμα μιας «κακής» φωτογραφίας είναι ο ακόλουθος - αναγνώστης σου να  αποθαρρύνεται και φυσικά να χάνεις τα πολυπόθητα Likes στη σελίδα σου ή στις αναρτήσεις σου.

 Παρακάτω σου δίνουμε τις διαστάσεις που ορίζουν τα κοινωνικά δίκτυα συγκεντρωμένες σε μία εικόνα μέσα από ένα infograph που δημιούργησε το socialpeeps.com.au για όλους εμάς και μας λύνει τα χέρια.

 

 

Σίγουρα πονοκεφάλιασες…..

Οι διαστάσεις των εικόνων στα κοινωνικά δίκτυα διαφέρουν γι αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για σένα ένα εργαλείο που μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε εικόνα στις διαστάσεις που απαιτούνται από το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείς και την θέση της. Είναι πανεύκολο, δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σου, παρέχεται δωρεάν και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις.

Με το Social Image Resizer Tool ανεβάζεις την εικόνα που επιθυμείς, επιλέγεις σε ποιο κοινωνικό δίκτυο θέλεις να την χρησιμοποιήσεις και για ποιον λόγο (πχ facebook cover, twitter header κτλ) , σε τι μορφή αρχείου θέλεις να την κατεβάσεις  και είναι έτοιμη…..

Τόσο απλά!

       

Μπορείς να βρεις  το Social Image Resizer Tool εδώ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΡΘΡΟΥ

Πάτα αν σου αρέσει:
  αρέσει σε 5 μέλη

Σχετικά άρθρα

Είμαι χειροτέχνης: Ο μαγικός αριθμός 9 στην τιμολόγηση - Alexandroupolis, Evros
Συμβουλές

Είμαι χειροτέχνης: Ο μαγικός αριθμός 9 στην τιμολόγηση

Είμαι χειροτέχνης: Τελειοποιώντας τις φωτογραφίες των δημιουργιών μου - Alexandroupolis, Evros
Συμβουλές

Είμαι χειροτέχνης: Τελειοποιώντας τις φωτογραφίες των δημιουργιών μου

Είμαι χειροτέχνης: Φωτογραφίζοντας τα δημιουργήματα μου - Alexandroupolis, Evros
Συμβουλές

Είμαι χειροτέχνης: Φωτογραφίζοντας τα δημιουργήματα μου

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (απαραίτητο για να λαμβάνετε ενημερώσεις, δεν εμφανίζεται)

Ιστοσελίδα

Γίνε μέλος στην κοινότητά μας
 
       
 
 
Copyright 2018 by Quest | developed by Exploria.gr
ranktrackr.net