συμβουλές, συσκευασία, tips, χειροποίητο, χειροτέχνης

Διαβάστε στο Heraki.gr

Heraki Blogs

Είμαι χειροτέχνης: Ξεχωρίζοντας με την συσκευασία μου.

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 30, 2015 από . Κατηγορίες: Συμβουλές

Οι χειροποίητες δημιουργίες σου είναι μοναδικές και ιδιαίτερες  όμως το ίδιο θα πρέπει να είναι και η συσκευασία τους αντικατοπτρίζοντας έτσι και το πόσο μοναδική είναι η δουλειά σου.

Η συσκευασία των χειροποίητων δημιουργιών σου αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο οποίο πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή! Είναι η πρώτη χειροπιαστή γνωριμία σου με τον πελάτη , η πρώτη εικόνα ! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο , το να είναι όμορφη και  ξεχωριστή είναι επιτακτικό, χωρίς απαραίτητα να είναι δύσκολη στην κατασκευή της ή ακριβή.

                                   

Παρακάτω θα βρεις απλές και οικονομικές  ιδέες  που ανακαλύψαμε για σένα:

Χρησιμοποίησε περισσεύματα από υφάσματα

Σίγουρα είσαι κι εσύ , όπως όλοι οι χειροτέχνες της άποψης του “δεν πετάμε τίποτα” . Συγκέντρωσε παλιά ρούχα και υφάσματα που σου αρέσουν και δημιούργησε προσωπικές συσκευασίες!

        

Ανακύκλωσε συσκευασίες αυγών

Θα σου φανεί περίεργο ή αστείο αλλά είναι μια πολύ πρωτότυπη και γουστόζικη συσκευασία. Εάν βολεύει  το πακετάρισμα των χειροποίητων δημιουργιών σου δοκίμασε το! Είναι δωρεάν και φιλικός τρόπος προς το περιβάλλον!

                   

Χαρτί με το μέτρο , κορδέλες και ότι βάλει ο νους σου

Το χαρτί του μέτρου είναι μια καλή επιλογή , ιδίως στο μπεζ-καφέ χρώμα που θεωρείται οικολογικό! Μπορείς να τυλίξεις τα προϊόντα σου και έπειτα να τα στολίσεις με κορδέλες , φιόγκους , φουντίτσες , χάρτινα “σεμεδάκια” και ένα σωρό άλλα πανέμορφα , οικονομικά και χειροποίητα στολίδια.