Διαβάστε στο Heraki.gr

Heraki Blogs

Πρόσκληση-Συνάντηση Δημιουργών Νομού Μαγνησίας

Δημοσιεύτηκε στις Απρ 16, 2015 από . Κατηγορίες: Heraki News

Το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 12:00 πμ

το Ηeraki.gr σας καλεί να συμμετέχετε στη συνάντηση Γνωριμίας και Ενημέρωσης που πραγματοποιεί η ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. με Έλληνες/ίδες Δημιουργούς.

Στα πλαίσια της έκθεσης ζωγραφικής που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο «Πόλις» Τεχνών και Επιστημών στο Βόλο, επί της οδού Γ. Καρτάλη & Χατζηαργύρη, προσκαλούνται ερασιτέχνες - χομπίστες - αυτοδίδακτοι χειροτέχνες, αλλά και σπουδαστές - φοιτητές & αποφοίτοι καλών τεχνών, καθώς & επαγγελματίες – εργαστήρια:  χειροτεχνικών κοσμημάτων,  χειροτεχνικών διακοσμητικών – χρηστικών αντικειμένων πάσης φύσεως στυλ, ύφους, τεχνοτροπίας και σχεδίου (design), έργων ζωγραφικής, έργων αγιογραφίας και  κατασκευών.  

Στη συνάντηση θα συζητηθούν:

A ) η δημιουργία ενός ισχυρού και δυναμικού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ που ήδη έχει δρομολογηθεί με τις σχετικές επαφές και τα ενδιαφερόμενα άτομα στο Βόλο (ιδιαίτερα για Ερασιτέχνες - Χομπίστριες - Αυτοδίδακτες Γυναίκες Xειροτέχνες).

B) θα παρουσιαστεί το πρόγραμμά της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ και τα προνόμια των μελών της, σε ότι αφορά τους Δημιουργούς / Καλλιτέχνες, που σφόδρα ενδιαφέρονται να ανοίξουν τα επαγγελματικά - καλλιτεχνικά φτερά τους, μέσω του Φορέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμά της, κατάρτισης, βελτίωσης και εξειδίκευσης σε διάφορα θέματα και τεχνικές που αφορούν όλες τις μορφές τεχνών.

Γ) θα παρουσιαστούνε εναλλακτικοί τρόποι προώθησης των δημιουργιών των υποψηφίων μελών της  ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.
 
Kαλούνται λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται από τον Νομό Μαγνησίας αλλά και από τους Νομούς Λαρίσης, Τρικάλων, Καρδίτσας, να παραβρεθούν στη συνάντηση αυτή.
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΡΘΡΟΥ

Πάτα αν σου αρέσει:
  αρέσει σε 0 μέλη

Σχετικά άρθρα

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (απαραίτητο για να λαμβάνετε ενημερώσεις, δεν εμφανίζεται)

Ιστοσελίδα

Γίνε μέλος στην κοινότητά μας
 
       
 
 
Copyright 2018 by Quest | developed by Exploria.gr
ranktrackr.net